"SZS dobrim delom odgovoran za današnje maltretiranje Srba"

Autor: Tanjug

Vesti

28.05.2019

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista saopštila je danas da Srbi sa KiM dobro znaju da su članovi Saveza za Srbiju dobrim delom odgovorni za današnje maltretiranje i prebijanje srpskog naroda, jer su, kako se kaže, zarad tuđih interesa i šake para kriminalizovali sever Kosova i Metohije, pružajući podršku Prištini u nasilnim akcijama.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Srpska lista

- Sramno je i tužno sa kolikom sladostrašću lažne patriote i lažni predstavnici Srba sa Kosova i Metohije ushićeno govore o nasikju koje Priština sprovodi na severu Kosova i Metohije - navela je SL u reagovanju na saopštenje SzS.

Kao pravi licemeri, navodi SL, pitaju gde su Marko Ðurić i Goran Rakić, koji su, ističe se, kao i uvek uz svoj narod, na braniku otadžbine.

- Na onom istom mestu gde su Srbi sa Kosova i Metohije i porodice i deca Gorana Rakića, ali i svih ostalih članova Srpske liste. Na mestu gde se brani Srbija, a gde njih nema, i nikad ih nije bilo", ukazuje SL.

Dok se članovi Srpske liste zajedno sa srpskim narodom, predsednikom i svojom državom neprestano bore da sačuvaju mir, kaže se u saopštenju, "ološ iz Saveza za Srbiju uz ispijanje kafe na Terazijama pobegao je sa skupštinske debate o KiM, ponovo su poslali poruke mržnje prema Srbima sa Kosova i Metohije". 

- Stid nas je što se ovakvi danas nazivaju pripadnicima srpskog naroda - navela je Srpska lista.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Bojan

28.05.2019 16:52

SzS je u velikoj meri odgovoran.

beba

28.05.2019 16:54

Svaki vid nasilja je nedopustiv.

Milica

28.05.2019 18:35

SzS je doneo samo loše Srbiji i svom narodu.

Sasa

29.05.2019 05:52

Neodgovorna politika opozicije dovodi do ovakvog ponasanja Albanaca iz Pristine.