Uništene im stranačke prostorije na Novom Beogradu, SNS poručio: Siledžije nas neće uplašiti!

Autor: Republika

Vesti

04.06.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Beogradu saopstio je danas da su uništene njihove stranačke prostorije na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

- Štetočinama, siledžijama i nasilnicima iz SzS koji pod palicom Ðilasa, Jeremića i Obradovića demonstriraju nasilje i politiku rušenja i uništavanja, poručujemo da nas neće uplašiti i da ćemo nastaviti da radimo u korist građana Beograda - kaže se u saopštenju.

Gradski odbor SNS poziva nadležne organe da reaguju u skladu sa zakonom i da zaustave napade na prostorije i aktiviste SNS, jer, kako se navodi, to nije lice pristojne i moderne Srbije za koju se predsednik Aleksandar Vučić svakodnevno bori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (65)

Loading
Mija

04.06.2019 14:34

Elitne Siledzije treba da se stide svog ponasanja.Sram vas bilo elito bahata.Kako vas nije sramota?Unistavate sve pred sobom.Vucic vam je kriv,gradjani su vam krivi.Pa zar ne vidite da je vase ponasanje preslo u patologiju?Lecite se opozicionarska elitna bagro.

Luka

04.06.2019 14:41

Nasiljem volju gradjana nece promeniti.

Sasa

04.06.2019 14:55

Siledžije ne prolaze dobro, tako neće ni opozicija na izborima proći dobro. Stop nasilju!

mimi

04.06.2019 14:56

ne znam sta se postiglo tim vandalskim cinom