Čekajte, je l' Kena il' Koštunica? Neobavešteni demokrata u problemu jer je probao da misli!

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

07.06.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate li se kako je naš prvi moderni poslediktatorski predsednik Vojislav Koštunica bio neobavešten o susretima članova "zemunskog klana" i njegovih saradnika, što se graniči sa nivoom neobaveštenosti da vam niko nije rekao da je Zemlja okrugla? E pa ima toga još, u modernoj našoj opoziciji - poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena, protiv koga je rukovodstvo stranke, prema pisanju medija, podnelo disciplinsku prijavu, kaže za Tanjug da ga niko o tome nije obavestio.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Nakon ujedinjena raspad Radoslav Milojičić Kena

- Prvi put čujem za to iz medija, stranka mene, a ni bilo koga drugog nije obavestila o tome, ali sam siguran da posle Hitlerove partije nijedna u Evropi neće pokretati nikakve postupke protiv verbalnog delikta, jer je danas 21. vek, slobodna zemlja i svako ima pravo da kaže šta hoće - rekao je Milojičić.

Mediji prenose da su u stranci potvrdili da su prijave podnete, a Milojičić na to odgovara da on nijednu odluku poslaničkog kluba DS nije prekršio, kao ni bilo koji član Statuta stranke, a sve ostalo, kaže, nije na njemu.


- Bio je jedan genijalac koji je izbacivao bivše ministre i poslanike iz stranke pa smo sa 22 odsto spali na šest odsto i siguran sam da toga više u DS neće biti, jer je DS prva koja zagovara slobodu mišljenja, slobodu govora, pravo na slobodno mišljenje - istakao je Milojičić.
RepublikaFoto: Betaphoto
"Genijalac" Dragan Đilas, kako ga je opisao Kena 

Na pitanje kako će dalje postupati, Milojičić kaže da će to činiti u skladu sa odlukama organa stranke i Statutom DS koji je, kaže, jasan, nedvosmislen i na njegovoj strani.


Mediji pišu da su disciplinske prijave zbog kršenja stranačke discipline podnete protiv Milojičića i još nekoliko funkcionera DS, među njima i protiv visokog funkcionera DS iz Vojvodine.

Predsednik izvršnog odbora stranke Dušan Kostadinović rekao je za Danas da su protiv nekih članova zbog javnih istupa koji nisu u skladu sa politikom i odlukama stranke podnete disciplinske prijave koje mogu biti osnov za pokretanje disciplinskog postupka.

Samo pokretanje disciplinskog postupka je u nadležnosti predsednika stranke i etičkog odbora, rekao je Kostadinović koji nije precizirao protiv koga su podnete prijave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading