Besramni Tači za sve okrivljuje Beograd! Očekuje sporazum, a ne povlači takse

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

07.06.2019

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na panelu o dijalogu Beograda i Prištine u Bratislavi na GLOBSEC 2019 Forumu, na kojem govori i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Tači je izjavio da je maratonski proces dijaloga u krizi zbog "nepotrebnog uslovljavanja" od strane Beograda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hašim tači

Predsednik privremenih vlasti u Prištini Hašim Tači izjavio je danas da veruje da sporazum Beograda i Prištine može da bude postignut ove godine i da on mora biti sveobuhvatan i međunarodno priznat.

- Verujem da dogovor može biti postignut ove godine, 2019 - istakao je Tači i dodao da bi taj sporazum trebalo da bude sveobuhvatan, finalni, međunarodno priznat i zaključen međusobnim priznanjem. 

- Verujem da ćemo u narednim nedeljama napraviti pozitivnije okruženje, da ćemo prevazići prepreke, nastaviti dijalog i da pariski samit može da bude mogućnost da nastavimo dijalog konkretnim koracima ka finalizaciji u doglednoj budućnosti, u narednim mesecima - rekao je Tači.

Cilj je veći nego prepreke sa kojima se suočavamo, koje nisu ništa vise nego dnevna politika, zaključuje Tači.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading