Šiptarski licemer Pacoli negoduje zbog patriotskih poteza časnih Srba

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

07.06.2019

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzije pred fudbalsku utakmicu Crne Gore i tzv. reprezentacije Kosova u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo izazvale su burne reakcije, naročito posle odluke nekih fudbalera, selektora i njegovog pomoćnika koji su rođeni u Srbiji, da ne igraju na večerašnjem meču. Ministar spoljnih poslova samoproklamovane države Kosovo, Bedžet Pacoli, optužio je Beograd zbog toga tvrdeći da su "ovi pritisci pokazali pravo lice Srbije".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pacoli

- Veoma sam zabrinut zbog situacije u vezi sa fudbalskom utakmicom između Kosova i Crne Gore. Crna Gora je prijatelj i partner Kosova. Srbija neće sprečiti ovo prijateljstvo. Pritisak na trenera i neke beogradske igrače i srpske medije pokazuje pravo lice Srbije, koja se trudi da interveniše u susednim zemljama. Kosovo i Crna Gora će prevazići ove prepreke iz Beograda i obe naše zemlje prepoznaju taktiku Srbije. Večeras gledamo naše momke u Crnoj Gori i želimo im pobedu - napisao je on na Fejsbuku.

Podsetimo, odluka selektora "sokolova", Ljubiše Tumbakovića i njegovog pomoćnika Saše Jankovića, kao i dvojice igrača Crvene zvezde, Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića, da ne izađu večeras na teren i odigraju meč sa reprezentacijom samoproglašene države Kosovo, koštala ih je ostanka u nacionalnom timu Crne Gore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading