Uništena fasada i izlog prostorija SNS u Bloku 45

Autor: Tanjug

Vesti

08.06.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poverenik Opštinskog odbora Novi Beograd SNS Stevo Marušić, saopštio je da je tokom noći izvršen još jedan napad na prostorije Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, ovoga puta u Tržnom centru Enjub u Bloku 45.

RepublikaFoto: Tanjug/Gradski odbor SNS
Foto: Ilustracija

- Pored uništavanja fasade i promotivnih izloga stranke, na meti nasilnika bili su i privatni automobili parkirani ispred Tržnog centra Enjub. Početkom ove nedelje uništen je izlog i oštećen zid Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Novi Beograd - naveo je Marušić.

Noćašnji vandalizam je, kako je rekao, još jedna u nizu provokacija koju sprovodi Đilasov, Jeremićev i Obradovićev savez i koji osim mržnje i laži nema ništa drugo da ponudi. 

- Ova grupacija ne prepoznaje Skupštinu Srbije kao mesto političke borbe, već svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. Podsećamo javnost da su u svom nasilničkom pohodu na meti napada nedavno bile žene - aktivistkinje naše stranke na promotivnom štandu u Pohorskoj ulici - kaže se u saopstenju.

- Ovakvo rušilačko ponašanje tzv. opozicije neće nas uplašiti. Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Novi Beograd jeste podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić - naveo je Marušić.

Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, a nadležne državne organe pozivamo da identifikuju počinioce i privedu pravdi, rekao je Marušić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Vladimir

08.06.2019 10:21

Dokle će više ovi Đilasovci uništavati prostorije SNS-a,ovo je nedopustivo i zaslužuje najoštriju osudu.

Mina

08.06.2019 10:38

Vandalizam je zaista za svaku osudu

Tijana

08.06.2019 10:38

Ovo je zaista nedopustivo

Gavrilo Princip

08.06.2019 10:39

Još jednom je tzv. opozicija pokazala nemoć da se bori idejama,koje očigledne nema osim da se dokopaju vlasti.