Jovanov o kukavičluku opozicije: Kad treba da pokažu koliko su hrabri - oni pobegnu u mišje rupe

Autor: Tanjug

Vesti

14.06.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je danas da u svetu Vuka Jeremića nisu huligani oni koji najavljuju da će dugim cevima da upadaju na RTS, već je huligan predsednik Aleksandar Vučić koji je zamolio Jovu Bakića i lidere SZS da skupe hrabrost i sprovedu svoje pretnje u delo.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Pogodio opoziciju gde ih najviše boli: Milenko Jovanov

Jovanov u pisanoj izjavi navodi da su "junačine" Jeremić, Obradović, Bakić i Jeremić, umesto da pokažu kako su strašni i opasni, uradili ono što najbolje znaju - pobegli su u mišje rupe.

- Pa, iz njih objavljuju tvitove u kojima se istovremeno prikazuju kao strašni i opasni i kao žrtve, prikazujući tako čitavoj javnosti i svoju šizofreniju i bedni kukaviČluk - rekao je Jovanov.


Dodao je i da je Jeremić nesposoban da pojmi da postoji neko ko se ne boji njegovog "skakutanja" na prikolici kamiona, ni pretnji koje svakodnevno upućuje kako on, tako i njegovi politički partneri.

- U njegovom svetu, nisu huligani oni koji najavljuju da će da prebijaju i jure političke neistomišljenike po ulicama, da će dugim cevima da upadaju na RTS i da će u Srbiju da uvedu diktaturu, već je huligan Vučić koji je zamolio da njih četvorica junaka, Jovo Bakić, Boško Obradović, Dragan Ðilas i Vuk Jeremić, skupe hrabrost i konacno sprovedu svoje svakodnevne pretnje u delo - rekao je Jovanov.


Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je ranije rekao da je predsednik Vučić "huligan ili covek potpuno suspendovane svesti", jer opozicione lidere umesto na dijalog poziva na tuču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Aleksandar

14.06.2019 15:52

Pa oni su kukavice,koje napadaju zene.Tajkuni koji su pljackali narod dok su bili na pozicijama.

Tresimesi1

14.06.2019 16:17

Komentari o opoziciji koja se slizala sa najvećim stranim Srbomrscima ne treba trošiti reči.

Radovan

14.06.2019 16:21

Jaki su samo na rečima.

korisnicko ime

14.06.2019 16:23

Na opoziciju vise ne treba trositi reci. Nema svrhe kad im vec narod ne veruje.