Vučić junacima sa Košara: Vi ste najbolji deo Srbije, i to neka čuje ceo svet!

Autor: Republika

Vesti

14.06.2019

19:23 >> 19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na svečanoj akademiji povodom 20. godišnjice od bitke na Košarama da su borci koji su branili zemlju "najbolji deo nas" i da to ponosno kaže pred celim svetom.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vučić na svečanoj akademiji posvećenoj herojskoj bici na Košarama

- Dugo sam pisao ovaj govor. Govor koji sam pripremao je možda nedovoljno snažan, nedovoljno odgovoran. Ali jednu stvar moram da kažem. Nismo samo šaputali prethodnih 20 godina, već smo krili i stideli se da govorimo o junaštvu naših ljudi - rekao je predsednik Vučić i dodao:

- Krili smo da bismo se dodvorili onima koji su ubijali naš narod. I tek nedavno sam mogao i sam da osetim kod nekih prezir a kod nekih mržnju prema tim divnim ljudima koji su koračali sa nama na paradi u Nišu, kada su prvi put posle 20 godina naši heroji koračali u uniformama - naglasio jepredsednik.

- Možda je to bio prvi put da su koračali, ali će tako  biti i svakog sledećeg puta, oni su da li sve za Srbiju i žrtvovali, draga braćo, ne da vaas se ne stidimo, nego se vama ponosimo, vi ste najbolji deo nas i nek a to čuje ceo svet. Vi ste najbolji deo Srbije.

- Mi imao ono što oni nemaju, to imaju majke i očevi pogniulih junaka. Mi imamo sinove Srbije koje oni svi nemaju u tih 19 zemalja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Aleksandar

14.06.2019 19:23

Tako je oni su najbolji deo Srbije.

Maja

14.06.2019 19:49

Boj ne bije svetlo oruzije vec srce u junaka. Slava palima i sva pocast zivima.

Marijana

14.06.2019 20:02

Zauvek će biti u našim mislima i srcima,borili su se za našu slobodu.

Laza

14.06.2019 20:05

Srbija ne zaboravlja, i slavi naše velike junake sa Košara