DETALJI O VOZAČU BENTLIJA: Bio u kontaktu sa visokim funkcionerom policije!

Autor: Tanjug

Vesti

05.09.2017

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač "bentlija" koji je u subotu ujutru presekao kolonu u kojoj je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u stalnom je kontaktu sa jednim visokim funkcionerom policije, pise današnji "Blic".

RepublikaFoto: facebook.com
Luka R. već poznat po krivičnim delima

- Dosadašnja istraga je pokazala da je Luka R. koji je upravljao automobilom pod dejstvom narkotika i naleteo na Vučićevu kolonu, u dnevnom kontaktu sa petoricom policajaca od kojih je jedan visoko pozicionirani policijski funkcioner - navodi list pozivajući se izvor blizak istrazi.

Kako piše "Blic", ispituju se i ostali kontakti Luke R, ali i dvojice njegovih saputnika - Miloša T. i Stevana D.

Istražitelje je, kako se navodi, posebno zabrinuo podatak da su jedan ili možda čak dvojica aktera incidenta bila pod istragom za najteža krivična dela.

- Istraga se vodila za svirepa i višestruka ubistva. Policija jedne od zemalja iz okruženja traži Luku R. zbog pucnjave u jednom noćnom klubu u kojem su ranjena trojica gostiju - navodi sagovornik lista.

Za Lukom traga austrijska policija

"Večernje novosti" pišu da se radi o Luki Raduloviću za kojim je austrijska policija pre dva meseca raspisala potragu. On se, piše taj list, sumnjiči da se u jednoj bečkoj diskoteci sukobio sa dvojicom Čečena i da ih je ranio.

"Blic" navodi da je Luka R. na crvenoj Interpolovoj poternici, što uspešno skriva već neko vreme, a istražitelji sumnjaju da je on imao nečiju pomoć pa je tako uspevao da izmakne policiji.

List piše, pozivajući se na isti izvor, i da je Luka R. "na vezi" sa rođakom jednog od pripadnika "zemunskog klana" osuđenog za učešće u ubistvu premijera Zorana Đinđića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading