Srpska lista: Jakšić i Ristić lažima skreću pažnju sa poraza SzS

Autor: Tanjug

Vesti

22.06.2019

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Jakšić i Slaviša Ristić su nastavili sa pokušajima da "iznošenjem laži skrenu pažnju javnosti sa očiglednog poraza njihovog Saveza protiv Srbije" koji predvode Dragan Đilas i Vuk Jeremić, saopštila je večeras Srpska lista.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
SZS

- Kao i bilo koji drugi prevaranti koji su deo ove političke grupacije, u kojoj je članstvo našao i osuđeni silovatelj Nenad Cvetković Čičko, tako i ovi likovi pominju Savet bezbednosti predsedniku Aleksandru Vučiću, a ne smeju da to pitanje postave Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu, koji su pitanje Kosmeta ih Saveta Bezbednosti preneli na Evropsku uniju - navodi Srpska lista.

Pitaju čega se i koga boje u Savezu kom pripadaju pa ne smeju da postavite ovo pitanje onima koji su između Srba i Srba postavili granice na Jarinju i Brnjaku?

Jakšić i Ristić su, navodi SL, godinama sticali bogatstvo što iz srpskog što iz albanskog budžeta, pa sada, kada priliva više nema i kada su ih građani odbacili i obeležili, napadima na svoju zemlju i svog predsednika pokušavaju da zarade koji evro.

Srpska lista se zahvaljuje građanima opština na severu Kosova i Metohije što su na izborima podržali borbu Srpske liste za svoj narod i svoju Srbiju, "pri tom jasno odbacujući predaju kao način za rešavanje problema koji su priželjkivali albanski esktremisti, Marko Jakšić i Slaviša Ristić", a pobedom srpske sloge osujetili smo njihove namere da Albanci preuzmu upravljanje srpskim opštinama, kaže se u saopštenju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Bata Kole

23.06.2019 07:02

Jedino im je laž i ostala,jer su skroz pukli.

Boki

23.06.2019 07:39

Ne postoji način da se ublaži ili sakrije konačni poraz SzS-a.

Miki

23.06.2019 08:11

Oni su pokazali svoju sposobnost i odgovornost dok su vladali, toliko su dobro vladali da ih narod vise nece.

Bb0

23.06.2019 08:30

Pa naravno,nakon sto je protest u potpunosti propao moraju nekako da se operu.