Vučić uputio pismo saučešća Putinu povodom žrtava poplava

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

02.07.2019

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, povodom žrtava poplava u Irkutskoj oblasti, navodeći da je Srbija, u okviru svojih mogućnosti, spremna da pomogne.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Primite iskreno saučešće zbog žrtava velikih poplava koje su pogodile Irkutsku oblast. Molim Vas da porodicama poginulih, kao i onima koji tragaju za svojim najbližima, prenesete izraze dubokog saosećanja, a povređenim najbolje želje za brz oporavak - naveo je Vučić. 

On je stanovnicima oblasti pogođenoj poplavama u teškim trenucima uputio reči ohrabrenja i podrške da se izbore sa posledicama prirodne katastrofe. - Srbija je spremna da, u okviru svojih mogućnosti, pomogne, jer, ono što imamo, uvek možemo da od srca podelimo sa prijateljima - naveo je predsednik u pismu. 

On je istakao da Srbija ne zaboravlja da su joj, kada je pre pet godina bila pogođena katastrofalnim poplavama, pomogli i prijatelji iz Rusije. Kako je naveo, Srbija će uvek duboko ceniti požrtvovanost ruskih spasilaca, koji su, rizikujući svoje živote, tada prvi pritekli u pomoć. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
mili

02.07.2019 07:21

Rusija je nasa prijateljska zemlja, jedni uz druge smo i u ovako teskim trenutcima!

Vanja

02.07.2019 07:21

Saučešće porodicama nastradalih.

Petar

02.07.2019 07:24

Iskreno saucesce porodicama stradalih.Srbija je tu da pomogne koliko god je u mogucnosti kao sto su i oni nama pre par godina.

Miki

02.07.2019 07:25

Prijatelji se poznaju u nevolji.