Vučić: Novak je hrabar mlad momak koji gradi mostove, umesto da ih ruši

Autor: Republika

Vesti

03.07.2019

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na konferenciji za štampu povodom situacije na Kosovu i Metohiji, predsednik Aleksandar Vučić je nakon obraćanja odgovarao i na pitanja novinara, tokom kojih pored pitanja u vezi humanitarne krize odgovorio i na pitanje u vezi novog trenera Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Pitanje jednog novinara ticalo se pisanja medija u vezi novog trenera Novaka Đokovića Gorana Ivaniševića. Naime u medijima su ispitivani poreklo i ranije izjave Ivaniševića u kojima je on negativno govorio o Srbima.

Predsednik je naglasio povodom pitanja, da je potrebno i da mora da govori o Hrvatima, i odnosima sa Hrvatima na najbolji mogući način.

- Smatram da je dobro za našu zemlju, ako smem to na takav način da kažem, ako smem da se mešam u te odnose, da Novak Đoković ima dobre odnose sa Goranom ivaniševićem, da se prevazilaze sukobi od ranije, jer kao što sam rekao, mi i Hravati moraćemo zajednički u budućnost ako želimo da opstanemo. Bez obzira na sve što nam se zbivalo u prošlosti, u Prvom, Drugom svetskom ratu i sukobima devedesetih, tako da je Novak Đoković jedan hrabar mlad momak koji srećom gradi mostove umesto da ih ruši - odgovorio je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Vladimir

03.07.2019 10:52

Predsednik Vučić je apsolutno u pravu, jer ako želimo mir u regionu moramo imati dobre odnose sa Hrvatskom.

Boza29

03.07.2019 11:02

Podrska predsedniku kao i Novaku! Treba da gradimo mostove a ne da ih rusimo!

Bb0

03.07.2019 11:03

Predsednik je u pravu,treba da poboljsamo nase odnose!

Miki

03.07.2019 11:10

Bez obzira na njegove izjave, kao trener Djokovica bice mu u interesu da Novak postize dobre rezultate.