Zabrana ulaska na Kosovo je ŠAMAR Beogradu, ali i Evropskoj uniji!

Autor: novosti.rs

Vesti

04.07.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je zabrana ulaska srpskim zvaničnicima na Kosovo kulminacija provokacija Prištine i da je to još jedan šamar Beogradu, ali i Evropskoj uniji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ivica Dačić

- Ovo što su uradile vlasti u Prištini potez je bez presedana i još jedan šamar, ne Beogradu, već pre svega Evropskoj uniji i međunarodnoj zajednici koja sramno ćuti na kršenje svih civilizacijskih normi koje godinama sprovode Ramuš Haradinaj i Hašim Tači. Pošto su naš narod na Kosovu i Metohiji ostavili bez lekova i hleba, braneći svoje sulude takse, ovom zabranom praktično žele da ga još više izoluju od bilo kakvog uticaja Beograda - ovako je prvi potpredsednik vlade i šef diplomatije Ivica Dačić, prokomentarisao odluku Prištine da zabrani ulazak svim srpskim zvaničnicima na teritoriju KiM.

On tvrdi i da termin za ovaj potez - nije slučajan.

- Sve su ovo uradili samo dva dana nakon potpisivanja sporazuma između takozvanog Kosova i Albanije kojim se dve strane praktično obavezuju na vođenje zajedničke spoljne politike. Taj ugovor je armatura u temeljima "Velike Albanije" koju nesmetano zidaju u srce Evrope, dok se istovremeno srpskim zvaničnicima zabranjuje da se kreću po teritoriji sopstvene države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading