(VIDEO) NE ZNA KAKO, ALI ZNA DA HOĆE NA VLAST?! Minja Miletić izblamirala neznalicu Sergeja Trifunovića!

Autor: Republika

Vesti

04.07.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahtevi opozicije, njihove ideje i politički program zapravo ne postoje, jer da postoje valjda bi ih do sada neko od njih zapamtio! Njihov osnovni i jedini cilj jeste da skinu Vučića sa vlasti i dočepaju se fotelja, a da je to zaista tako potvrđuje veliko neznanje Sergeja Trifunovića, lidera Pokreta slobodnih građana i jednog od najglasnijih učesnika protesta i predstavnika opozicije.

Gostujući u emisiji "Novi dan" autorke Minje Miletić, Trifunović nije znao da objasni koje to izborne uslove zahteva on kao predstavnik jednog pokreta koji pretenduje da dođe na vlast.

Inače, ovo pitanje voditeljka je postavila upravo zbog tvrdnji opozicije da nisu zadovoljni izbornim uslovima koji su trenutno u ponudi i da žele drugačija "pravila utakmice". Kada je dobio priliku da objasni šta to suštinski znači, on to nije znao.

U prepoznatljivom maniru, pokušao je da verbalno napadne voditeljku i time izbegne da da odgovor, ali mu i nije baš pošlo za rukom. 

- Šta je za vas promena izbornih uslova - pitala je voditeljka.

- Ne znam - odgovorio je Trifunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading