Velika Albanija je veliko s*nje! Dačić sočno odbrusio Rami

Autor: Kurir, Republika

Vesti

07.07.2019

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić sočno je odgovorio albanskom premijeru Ediju Rami, poručivši mu da je "velika Albanija - veliko s*anje"!

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Ivica Dačić

Na Raminu poruku da Srbija ne treba da se oseća ugroženo zbog sporazuma Tirane i Prištine o zajedničkoj spoljnoj politici jer u regionu treba prestati sa "istim starim s*anjima iz prošlosti", Dačić je za Kurir jasno poručio šta misli o namerama Albanaca:

- Raminim uličarskim rečnikom rečeno: "velika Albanija" je veliko s*anje! Od toga nema ništa! Ili bismo mogli da poslušamo taj njegov savet, pa da sutra Ministarstvo spoljnih poslova Srbije donese odluku o zajedničkoj spoljnoj politici Beograda i Banjaluke. Ramu ću da podsetim da Priština nema samostalnu spoljnu politiku, jer su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije. Prema tome, gospodin premijer je trebalo da sa Beogradom postigne taj sporazum i siguran sam da se zbog toga ne bi osećao ugroženo, već bi video kako se ide napred - rekao je Dačić.

Kako je objasnio, zabrinutost ne treba da izaziva Rama i njegova "lupetanja", već ćutanje međunarodne zajednice na plan Prištine i Tirane o stvaranju "velike Albanije", koji se više i ne krije.

- Umesto da vode EU i jasno iskažu svoje stavove, evropski zvaničnici se ponašaju kao da su duhovne vođe sa Tibeta, pa sada oni duhovno promišljaju o problemima kontinenta, a niko da kaže ništa konkretno o tome šta treba da se uradi - izjavio je Dačić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading