Vesić: SNS najbolje vodi Vučić i zato nema zamenu

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

09.07.2019

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da Srpsku naprednu stranku najbolje vodi Aleksandar Vučić i da, u tom smislu, nema zamenu, te dodao da je moguće da stranka neće izglasati njegovo povlačenje sa čela partije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

Vesić je za Prvu televiziju rekao da će svi članovi SNS, pa i oni koji se u medijima pominju kao Vučićevi naslednici, reći da je Vučić najbolje rešenje.

- Ako pitate sve članove Predsedništva i Glavnog odbora, svi bi bili protiv toga da Vučić ne bude predsednik stranke - rekao je Vesić. 

Kako kaže, SNS je demokratska stranka, o svemu se otvoreno razgovara, a predsednik Vučić stavlja svoje predloge na organe stranke, pa će se tako i o tom predlogu razgovarati na Predsedništvu i Glavnom odboru SNS.

Ocenio je i da, čim se hrvatski mediji raduju najavi odlaska Vučića sa čela SNS, to znači da to nije dobra vest za Srbiju.

RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

- Čim se hrvatski mediji raduju nečemu, u ovom slučaju odlasku Vučića, to znači da to nije dobro za nas. Raduju se zato što je Vučić podigao Srbiju i ekonomski, politički, zato što je Srbija postala vodeća zemlja na Balkanu i njima ne odgovara Vučić na čelu stranke i Srbije - rekao je Vesić.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je ponedeljak da bi trebalo da se povuce s celnog mesta u stranci.

Vučić je juče ponovio da će iduće godine neko drugi preuzeti SNS, jer ne planira da se kandiduje na izbornoj Skupštini stranke koja bi trebalo da se održi u decembru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Tijana

09.07.2019 07:59

Zna se ko je predsednik stranke,i ko to najbolje radi!!

Katarina

09.07.2019 08:02

Ljudi veruju predsedniku, od gradjana do visokih funkcionera. Zato i jeste tesko zamisliti da neko drugi radi taj posao...

ana

09.07.2019 08:03

Vucic je napravio najjacu stranku i za to smo mu zahvalni.Stranku koja je postovana u svetu.

Diona

09.07.2019 08:08

Aleksandar Vučić ne može da podnese ostavku jer je ta ostavka neprihvatljiva.SNS bez Vučića I Tome nije ništa,oni su osnovali i mora da budu na čelu stranke a pošto se Toma povukao ostao je Vučić, Vučić ne može da se povuče ne daju mu članovi.