Mirković: Đilas laže da je stekao bogatstvo u Češkoj!

Autor:

Vesti

10.07.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana na srpskoj političkoj sceni glavno pitanje u glavama pripadnika opozicije je "šta se dešava sa računom?". Konkretno, mašinac i "ekspert" za biznis Dragan Đilas tvrdi da je njegovo bogatstvo od 25 miliona evra, koje sam priznaje, stečeno poslovanjem njegovih firmi iz Češke. Drugi pak tvrde, da prema dokumentaciji, njegove firme su zaradile samo 74.000 evra. Svi se pitaju, i svi se čude, kud se dede tolika razlika?

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Ovo se zapitao i šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Mirković, koji je izjavio danas da bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas nije bogatstvo ostvario od poslovanja svojih pet firmi u Češkoj, kako sam tvrdi, već zahvaljujući strančkim i državnim pozicijama.

- Najgori gradonačelnik u istoriji Dragan Đilas godinama nas laže, obmanjuje i praznim pričama pokušava da nam objasni kako je svoje milione stekao dok je vodio firme u Češkoj, što je notorna laž, pošto svi podaci pokazuju da su, dok je poslovao u Češkoj njegove firme, ukupno pet, ostvarile prihod svega 74.000 evra - rekao je Mirković na konferenciji za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mihajlo

10.07.2019 17:57

Zašto još država ne preduzima konkretne korake, u cilju rasvetljavanja ovog zaista glomaznog računa Đilasa.