Dolovac u poseti tužilaštvu Belgije: Saradnja dve zemlje u borbi protiv organizovanog kriminala

Autor: Republika

Vesti

11.07.2019

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac, zajedno sa delegacijom Republičkog javnog tužilaštva, boravi u radnoj poseti Federalnom tužilaštvu Kraljevine Belgije u okviru sporazuma o saradnji ova dva tužilaštva u oblasti borbe protiv organizovanog i drugih teških oblika kriminala.

Foto: Public
Zagorka Dolovac

Tokom posete Republički javni tužilac je održala sastanke sa Federalnim tužiocem Kraljevine Belgije, gospodinom Frederikom Van Leuveom, kao i sa članovima Upravnog kolegijuma Federalnog tužilaštva koji su zaduženi za međunarodnu saradnju i borbu protiv organizovanog kriminala.

Federalni tužilac, gospodin Van Leuve, je i ovom prilikom pohvalio saradnju koju naša dva tužilaštva ostvaruju i podržao rad Republičkog javnog tužilaštva u pravcu integracija u institucije za pravosudnu saradnju Evropske Unije.

Takođe, Republički javni tužilac Zagorka Dolovac je tokom sastanka sa glavnim tužiocem grada i oblasti Antverpen razmenila iskustva i izazove sa kojima se tužilaštva Srbije i ove oblasti susreću u borbi protiv krijumčarenja opojnih droga, posebno kokaina, imajući u vidu važnost ovog grada kao jedne od najvećih luka u Evropi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading