Istorija se ponavlja: Kako je lažna elita htela da zaustavi Zorana Đinđića!

Autor:

Vesti

12.07.2019

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj Goran Marković, danas blizak lideru SzS Draganu Đilasu, predložio je u emisiji "Peščanik", 22. februara 2002. godine, samo 15 dana pre ubistva Zorana Đinđića, da neko "lupi šakom o sto" i "zaustavi ga".

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANTONIĆ
Zoran Đinđić

Iste pretnje lažni elitisti danas upućuju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a s obzirom na istoriju, treba ih shvatiti i više nego ozbiljno!

- Ja bih strašno voleo kada bi se pojavio neki čovek koji ima format kako bi mogao da se suprotstavi Đinđiću. Njegovo ime i prezime ne znam u ovom trenutku...  Neko ko će da dođe i lupi šakom o sto i kaže "dosta čoveče ovakvog života!" - rekao je između ostalog Marković pre 17 godina, neposredno pred ubistvo tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Goran Marković

Poslušajte šta je još Marković tada pričao:

Da podsetimo, medijska mreža Antidot objavila je pre gotovo godinu dana istraživanje u kome se dokazuje da se napadi, kojima je izložena politika koju sprovodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i koaliciona vlada koju predvodi SNS, odvijaju po istim mehanizmima i obrascima kao i napadi kojima je bila izložena politika vlade Zorana Đinđića, zbog pokušaja da se u Srbiji učine suštinske reforme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading