"Predložiću Vučića za novog predsednika SNS"

Autor:

Vesti

14.07.2019

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i član Predsedništva SNS kaže da tim koji pobeđuje ne menja svog kapitena i najboljeg igrača, te da će on predložiti da dosadašnji šef stranke Aleksandar Vučić bude kandidat za novi mandat predsednika stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Miloš Vučević

- Nema tu nikakve dileme. Niti mislim da treba neko da ga nasledi, niti vidim nekoga ko ima bar približno snage, autoriteta i mudrosti da vodi SNS - rekao je Vučević za "Kurir".

Ponavlja da će novi predsednik SNS biti i dosadašnji predsednik stranke Aleksandar Vučić, koji ima ogromno poverenje i članstva i svih organa stranke.

- To vam je kao u sportu. Tim koji pobeđuje ne zamenjuje kapitena i najboljeg igrača. A SNS ima najboljeg kapitena koji je i najbolji igrač. I ne postoji nijedan racionalni razlog da ga zameni. Naš predsednik svojom energijom, snagom i znanjem ne pokreće samo stranku, već i državu - rekao je on.

Imajući u vidu ogromnu podršku koju SNS uživa u narodu, njena snaga i politička organizovanost su temelji političke stabilnosti u zemlji, kaže Vučević i dodaje da Srbija ne sme da sklizne iz te stabilnosti.

- Dakle, Aleksandar Vučić će biti naš kandidat za predsednika stranke na sledećem kongresu SNS - naglašava Vučević.

Iako su mediji spekulisali da je jedan od tri kandidata za novog šefa SNS, Vučević tvrdi da se neće kandidovati.

- Važno mi je da nastavimo da gradimo bolji tim, da ga podmlađujemo, da radimo vredno ali i pametno. I biće mi veliko zadovoljstvo da predložim Aleksandra Vučića da bude kandiat za novi mandat SNS - rekao je on.

Na pitanje da li je on sledeći premijer Vojvodine, Vučević odgovara da se o takvim stvarima prvo pitaju građani pa organi stranke.

- Sve u svoje vreme. Ne razmišljam o tome - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Ana

14.07.2019 07:27

Vučić je doprineo svojim radom i trudom da Srbija bude bolje i kvalitetnije mesto za život, i zato ono što je dobro, ne treba menjati.

Natasa

14.07.2019 07:32

Jedan je Vučić, ostalo su priče...

ceca

14.07.2019 08:01

SNS ima tim koji pobedjuje.

ceca

14.07.2019 08:02

Vucic ima ogromnu podrsku u narodu.