(FOTO) Bruka i sramota! MUP otkrio kako je Đilas lagao o svom pojavljivanju u policiji

Autor: Republika

Vesti

15.07.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava za grad Beograd saopštava da su navodi predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da su mu policijski službenici danas saopštili da nemaju saznanja da se vodi istraga protiv njega apsolutno netačni.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas danas ispred stanice 29. novembar

Predsednik navedene stranke danas je sam pristupio u prostorije PU za grad Beograd navodeći da je pročitao u novinama da ga traži policija i da je došao da vidi o čemu se radi, pošto uskoro putuje u inostranstvo. 

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

Istom je predočeno da će, ukoliko za tim bude potrebe, biti uredno pozvan da da izjavu, u skladu sa standardnim procedurama koje su, podsećamo, iste i za njega kao i za sve druge građane Republike Srbije. Sem navedenog, policijski službenici su mu saopštili i da je za sve druge informacije potrebno da se obrati tužilaštvu. 

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

- Napominjemo da su policijski službenici odgovorili u skladu sa važećim propisima, s obzirom da po zakonima nisu ovlašćeni da daju informacije o detaljima iz istraga, niti o toku istih, te shodno tome ovakva obaveštenja nisu ni davali - kažu u MUP-u.

Ovim povodom, Policijska uprava za grad Beograd apeluje na pojedine političare da prestanu da vrše pritisak na institucije i iznose netačne navode.   

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Miki

15.07.2019 12:36

Djilas pokusava da izvrsi pritisak na policijske organe.

Aleksandar

15.07.2019 12:49

Djilas da laze nista cudno.

Aleksandar

15.07.2019 12:50

Njemu slagati reci ko dobar dan.

Tamara

15.07.2019 13:02

Đilas i dalje pokušava da obmanjuje narod i da se predstavi kao žrtva ali mu to više ne prolazi.