(FOTO) Vučić primio komandanta NATO snaga na Andrićevom vencu

Autor:

Vesti

17.07.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se na Andrićevom vencu sa vrhovnim komandantom NATO snaga u Evropi i komandantom američkih vojnih snaga u Evropi Todom D. Voltersom.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Todom D. Voltersom

Komandant je po dolasku u Beograd, poručio je da "Srbija svojim radom i posvećenošću podstiče mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu".

- Drago mi je što sam ovde i što se sastajem sa mojim srpskim kolegama. Večeras sam imao tu čast da me ugosti general Mojsilović sa svojim timom. Zahvalan sam što mogu iz prve ruke da iskusim srpsko gostoprimstvo. Pričali smo o mnogim temama i drago mi je što mogu da kažem da Srbija svojim radom i posvećenošću podstiče mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu - kazao je general Volters za Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Marija

17.07.2019 08:59

Poseta i razgovor sa prvim čovekom NATO-a verovatno nije ni malo jednostavna ni laka. Iskreno verujem da će ga naš Vučić potpuno razoružati!

Marica

17.07.2019 09:03

Srbija cuva mir i stabilnost u regionu, ali je to svakako lakse uz pomoc NATO-a.

Djape ja

17.07.2019 09:14

Nešto lepo da ćujemo i od Nato.

Vojin

17.07.2019 09:47

Srbija podstiče mir i stabilnost na Balkanu!!