Bratislav Jugović bez dlake na jeziku prozvao opoziciju: Đilas pritiscima neće zaustaviti istragu o pljački RTS

Autor: Tanjug

Vesti

23.07.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Gradskog odbora SNS Bratislav Jugović izjavio je danas da izmišljotine SzS kako lidere opozicije policija tajno prati i prisluškuje nemaju za cilj da diskredituje samo ministra Stefanovića, već i policiju kao instituciju koja je obavezna da istraži sve zloupotrebe.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

- Dragan Ðilas i Boško Obradović pokušavaju da kriminalizuju policiju samo zato što je u toku istraga kako su Ðilasove firme pljačkale RTS - naveo je Jugović u saopštenju dostavljenom medijima.

Na konferencijama za štampu, kaže Jugović, Ðilas pokušava da skrene pažnju sa ključnih pitanja:

- Kako je od 74.000 evra napravio 25 miliona evra? Da li je uopšte moguće na pošten način da se za kratko vreme sa skromnim kapitalom postane multimilioner kao što je postao Ðilas? Ko je sve učestvovao u krađama da bi se Ðilas toliko obogatio?.

 

 

Jugović navodi da je uprkos učestalim napadima "Ðilasove klike", poverenje građana u policiju sve veće, kao i da u Srbiji više ne postoje nedodirljivi, nezavisno od toga da li je neko član SNS ili neke druge političke organizacije.

- Boško Obradović i Dragan Ðilas su iz dana u dan sve nervozniji zato što su pretnjama da će bojkotovati izbore oslabili svoju podršku u opozicionom biračkom telu, a Makronovom posetom propao im je plan da u međunarodnoj javnosti Vučića prikažu kao diktatora - naveo je Jugović.

Dodaje da će im tako propasti i plan da uruše ugled ministru Stefanoviću i u javnosti i među pripadnicima policije, kao i plan da pritiscima zaustave istragu državnih organa o pljački RTS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Aco

23.07.2019 15:40

Izace sve na videlo o Djilasovim mahinacijama.

Zorana

23.07.2019 15:43

Đilas je svoje odsvirao.

Milan

23.07.2019 16:13

Đilas čim otvori usta odmah slaže!

Andrijana

23.07.2019 16:29

Ispitati sve mutne radnje Djilasa.