(VIDEO) KRIK UHVAĆEN U LAŽI: Pećo i Dojčinović ne mogu da se dogovore da li su uhodili Predraga Malog

Autor: Republika

Vesti

24.07.2019

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da Dragana Pećo i Stevan Dojčinović ne mogu da se usaglase u svojim lažima o praćenju Predraga Malog i njegove nevenčane supruge Milice Antić, pa je tako Pećo prilikom gostovanja na N1 otkrila da je Krik preko "izvora" pratio automobil brata Siniše Malog, dok njen urednik Stevan Dojčinović za Srpski telegraf tvrdi da nemaju nikakve veze sa uhođenjem porodice ministra finansija.

RepublikaFoto: montaža/Medija centar/Tanjug
Dragana Pećo i Stevan Dojčinović

On je za Srpski telegraf rekao sledeće: 

- U pitanjima tvrdite stvari koje novinari Krika nisu radili. Tvrdite da smo skupljali informacije na način na koji to nismo uradili. Sama pitanja su netačna: novinari KRIK nisu pratili Milicu Andrić, niti je ispitivali u vezi sa bebom. Novinari Krika su posetili zgradu sa ciljem da se uvere da Predrag Mali, brat ministra finansija Siniše Malog, vozi audi A6, koji su mu ustupili biznismeni Ivan Bošnjak i Stojan Vujko preko njihove firme. Ova tema je nesumnjivo od javnog značaja, jer se bavi slučajem moguće korupcije i trgovine uticajem. Mediji poput vašeg bi trebalo da se bave takvom temom, a ne da napadate novinare koji istražuju korupciju. Podsećam da se Krik uvek pridržava najviših novinarskih standarda, dužne novinarske pažnje i poštujemo prava ličnosti o kojima izveštavamo, kao i prava članova njihovih porodica - istakao je Dojčinović za Srpski telegraf.

Podsećamo da je Dragana Pećo, novinarka Krika gostujući juče na televiziji N1 podrobno objašnjavala na koji način su dolazili do informacija, da bi u momentu nepažnje otkrila da su oni preko izvora pratili automobil Predraga Malog, gde su utvrdili da je automobil preregistrovan i da su takođe utvrdili da brat Siniše Malog minimum već 5 godina vozi taj automobil, rekla je Pećo za N1.

Njeno gostovanje i gde tačno otkriva da su pratili automobil brata Siniše Malog, možete videti od 3: 40: 

U nastavku gostovanja novinarka na konkretno pitanje da li je redakcija "Krika" pratila suprugu Predraga Malog, Milicu Antić, odgovara da oni nemaju veze sa tim i kako ih uopšte ne čudi što su zbog toga na meti tabloida.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading