DRŽAVA EKSPRESNO REAGOVALA! Stefanović: Policija otkrila osobu koja je pretila Vučiću, sačekaćemo kraj istrage da je privedemo!

Autor: Tanjug

Vesti

25.07.2019

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija već otkrila ko je pretio predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici na Tviteru, ali da će sačkati kraj istrage i onda da privedu tu osobu.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

Stefanović je to kazao u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanja poslanika da su u tom Tvitu izrečene monsturozne pretnje protiv Vučića i njegovog sina i ćerke.

- Mislim da već imamo identitet lica, koje je to učinilo, ali sačekaćemo kraj istrage da tužilaštvo završi taj posao. Videćemo da li ćemo dobiti brz odgovor od Tvitera i da na osnovu toga nedvosmisleno imamo formalno pravni osnov za ulazak u prostorije, obezbeđivanje dokaza i privođenje. I vrlo brzo očekuejm da ćemo takvu stvar moći da realizujemo - naveo je Stefanović.

Kaže da se to desilo upravo zbog govora mržnje.


- Jer, Ðilas, Jeremić i Obradović svakoga dana ne propuštaju priliku da stananizuju Vučića i njegovu prodici i sve ko im se suprotstave. Time dajte ljudima vrstu podstreka da mogu da urade neko zlo - istakao je Stefanović.

 

Lažna afera "Diploma"

- Teško je komentarisati izmišljene afere - poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović na pitanje poslanika Ðorđa Vukadinovića o "aferi" sa ministrovom diplomom.

Stefanović je u Skupštini Srbije rekao da se govori o toj izmišljenoj aferi sa njegovom diplomom da se ne bi govorilo o lopovluku, pljački i bogaćenju Dragana Ðilasa dok je bio na vlasti. 

- Teško je komentarisati izmišljene afere, jer možete da ih fabrikujete na dnevnom nivou i onda očekujete da to neko komentariše. Razumem da vam se ne sviđam ja, ne sviđa vam se moj fakultet, studijski program, profesor sa fakulteta, džabe, izađe akademik Rakić i kaže da je tada sve urađeno u skladu sa zakonom - kaže Stefanović.

Dodao je da je akademik Rakić uradio najviše što je mogao, otvorio je sve arhive i pokazao svu dokumentaciju.

- Ne indeks, nego vam pokaže zapisnike sa položenih ispita, prijave ispita i ostalo, ali to naravno nikada neće biti dovoljno. Zašto? Zato što onda bolje da se govori o tome, a ne da se govori o lopovluku i pljački. Kada pomenete Češku dobijete jednu aferu, kad pomenete nešto drugo, dobijete drugu aferu, samo da se ne govori o Ðilasovom novcu - naveo je Stefanović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Aleksandar

25.07.2019 16:59

Bravo za policiju.

sasa

26.07.2019 06:49

@Aleksandar - MUP na visini zadatka.Bravo

Naca

25.07.2019 17:06

Ovakvi izlivi mržnje, besa i pretnji nikako ne smeju ostati nakažnjeni.

Bojan

25.07.2019 17:29

Bolesnika treba prpto pre poslati na psihijatriju, jer ovako nešto napisati ne može niko normalan.