Marjanović: Osuđujem bolesne i morbidne pretnje upućene porodici Aleksandra Vučića! Raste nervoza u SzS-u pred izbore

Autor: Republika

Vesti

25.07.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda najoštrije je osudio sramne napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Radoslav Marjanović

Najoštrije osuđujem bolesne i morbidne pretnje upućene porodici Aleksandra Vučića koje su danas na društvenim mrežama uputile pristalice Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića. 

Mislim da je svima jasno da nervoza, frustracija i agresija pristalica Saveza za Srbiju raste sve više kako se približava vreme održavanje parlamentarnih, pokrajnskih i lokalnih izbora, jer se očigledno plaše ocene građana. 

Poručujem nasilnicima iz Saveza za Srbiju da se vlast u Srbiji jedino može promeniti na izborima, a da svojim pretnjama, agresijama i nasiljem neće zaplašiti većinsku i pristojnu Srbiju koja podržava Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading