EKSKLUZIVNO! UHAPŠENA TVITERAŠICA (49) ZBOG PRETNJI VUČIĆEVOJ DECI

Autor: Republika

Vesti

26.07.2019

09:51 >> 10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ekskluzivno saznaje portal Republika.rs, u Šapcu je uhapšena ženska osoba koja se sumnjiči da je preko društvene mreže tviter uputila niz brutalnih pretnji sinu i ćerki Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, uhapsili su A. J. A. (49) iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu.

Podsećamo, na meti bolesnog uma, po ko zna koji put, našli su se sin predsednika Srbije Danilo i njegova ćerka Milica. U nastavku kampanje protiv Vučića, u kojoj su meta njegovi najbliži saradnici i porodica, a čiji je početak Srpski telegraf najavio na osnovu informacija do kojih smo došli iz obaveštajnih krugova, preko društvenih mreža plasirana je najstrašnija i najvulgarnija poruka:

- Dokle, bre, žvalonja, dokle?! Je*em ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku*ac Milicu, šmokljo - glasi pretnja sa Tvitera, koja se nadovezala na čitav niz sličnih poruka ispisanih prethodnih dana.

Foto: twitter.com/aleksandar vucic

Najnovija pretnja objavljena je jutros. Tviteraš koji je upisan pod nadimkom "Marco Jelić" napisao je:

- A što oni nama siluju zdrav motak već 7 godina to nikom ništa. Dabogda mu se i seme i pleme zatrlo - na šta mu je "Alexandrizam" odgovorio sa "dabogda".

Foto: twitter.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Branislav

26.07.2019 10:26

To su bolesni umovi koji ovako mogu ovako nesto i da pomisle, a kamoli da napisu.

Miki

26.07.2019 10:28

Svaka cast drzavi na brzoj reakciji i pronalasku krivca.

Dragan

26.07.2019 10:41

Ni slučajno sada nemojte da se desi da opet sve bude oprošteno na konto toga što je eto žena, pa se možda "šalila". Nema tu šale kada u decu dira! To je monstrum kada je takve reči mogla da napiše i posmisli! Mora biti kažnjena! Na robiju pa da vidim hoće li ikada više ikome pasti na pamet tako nešto!

Saska

26.07.2019 11:04

I treba da bude uhapsena, to su bolesni umovi.