Evo kako Dragan Đilas uređuje N1 i vrši pritisak na Srpski telegraf

Autor: Republika

Vesti

29.07.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, predsednik stranke Slobode i pravde, i jedan od lidera SzS, a navodni borac za slobodu medija, po ko zna koji put je na očigledan način dao direktive N1 i tako dokazao da uređuje emisije na toj televiziji.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Dragan Đilas na svojoj omiljenoj televiziji

Ovoga puta Đilas je preko društvene mreže tviter objavio tekst u kojem piše da bi urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević trebao da uzme 500.000 dinara koje nudi MUP za informacije o osobi koja je pratila nevenčanu suprugu Predraga Malog, da bi bukvalno istu poruku objavio N1 dva dana kasnije.

- Milan Lađević iz S. Telegrafa javno rekao i napisao da je čovek koji je pratio ženu P. Malog novinar Krika. MUP ponudio nagradu 500.000 onome ko otkrije identitet čoveka koji je pratio ženu P. Malog. Lađeviću, čoveče, pa javi Stefanoviću ko je čovek i uzmi 500.000 dinara!! - napisao je Đilas na tviteru.

 

 

Tvit je Đilas napisao 25. jula, a emisija u produkciji TV N1, "7 na N1" se pušta nedeljom (28. jul) u 11 časova, a prati sve događaje koji su se desili do subote.

- MUP je raspisao nagradu od pola miliona dinara za informacije koje bi pomogle u identifikacije čoveka koji je pratio suprugu i ćerku Predraga Malog. Nije poznato zašto novac nije pripao uredniku Srpskog telegrafa - rečeno je u emisiji televizije N1.

Pogledajte video od 15.30.

Ovo je najočigledniji dokaz da Dragan Đilas uređuje televiziju N1, a pored toga vrši pritisak na Srpski telegraf koji je objavio na koji način se "istraživački novinari" bave svojim poslom, tako što prate i spopadaju nemoćne žene sa bebama.

Bez obzira na organizovanu hajku većeg dela opozicije i medija pod njihovom kontrolom na Srpski telegraf, naš list neće posustati u otkrivanju istine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Nikola

29.07.2019 15:46

Djilas je navikao da kao za vreme njegove vlasti svi mediji budu pod njegovom kontrolom, ali to danas nije slučaj, što mu naravno smeta.

Aleksandar

29.07.2019 15:48

Djilas diktator i nasilnik.

Aco

29.07.2019 15:48

Tako bi on sve nas da moze.

bojan

29.07.2019 16:20

Uređuje onako kako njemu odgovara.