Šešelj progovorio o tajnim dokumentima u rukama Haškog tribunala! Mene prisluškuju 40 godina, njih TROJICU su još više

Autor: Happy TV

Vesti

31.07.2019

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj istakao je u jutarnjem programu Happy televizije da se u Srebrenici nije dogodio genocid i da ljudi koji o tome govore ne znaju šta ta reč znači.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vojislav Šešelj

Naime, ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović juče je obelodanio da se predsednik Aleksandar Vučić prisluškuje već petnaest godina unazad, pa je Šešelj  tim povodom istakao da su svojevremeno prisluškivani Milošević, Karadžić i Mladić:

- Mene prisluškuju jedno 40 godina. Od kada je uspostavljen komunistički režim, uspostavljeno je prisluškivanje svih stvarnih i pretpostavljenih političkih protivnika, to su radile razne službe. Objavio sam celu jednu knjigu koja se zove "Prisluškivani telefonski razgovori", to su samo stenogrami prisluškivanih telefonskih razgovora koje je meni Haški tribunal dao, tu su samo dva moja razgovora prisluškivana, a da vidite Miloševića, Radovana Karadžića, Ratka Mladića... oni pričaju, pričaju, još misle da im je veza zaštićena, muslimani su prisluškivali i dostavili Haškom tribunalu. Muslimani, Hrvati, Šiptari, svi prisluškuju. U Haškom tribunalu meni Tužilaštvo dostavi veliki broj dokumenata, koji su uzeti iz mog policijskog dosijea, ali i iz dosijea nekih drugih. Ja pismeno podnesem zahtev Vladi Srbije i zahtevam da mi se dostavi moj policijski dosije, jer ako su dostavili Tužilaštvu, zašto ne bi meni? - istakao je Vojislav Šešelj u toku gostovanja na Happy televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading