Mihajlović: Žrtve ne zaboravljamo, budućnost u saradnji

Autor: Tanjug

Vesti

04.08.2019

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, rekla je danas, povodom 24. godišnjice akcije "Oluja", da Srbija nikad neće zaboraviti prošlost, ali da je danas važno da učinimo sve da gradimo dobre odnose među susedima kako bismo obezbedili bolju budućnost za građane Srbije i za čitav region.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Niko nema pravo da izbriše sećanje na ubijene, nestale i prognane Srbe i etničko čišćenje u akciji "Oluja", kada je proterano više od 200.000 naših sunarodnika, ali isto tako imamo obavezu da stvaramo drugačije odnose u kojima ćemo kao susedi sarađivati, a građani živeti u miru jedni pored drugih, bez obzira na nacionalnost - navela je Mihajlović u saopštenju.

- Srbija ne zaboravlja svoje žrtve i čuva sećanje na njih, ali isto tako želi da zajedno sa svim svojim susedima radi na pomirenju i stvaranju bolje budućnosti, u kojoj ćemo zajedno raditi na obezbeđivanju stabilnosti i razvoja u celom našem regionu - dodala je ona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading