"Priština ne krije netrpeljivost i samo maltretira građane"

Autor: novosti.rs

Vesti

06.08.2019

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priština samo traži načina kako da maltretira građane bez razloga, ponaša se antievropski i anticivilizacijski.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Đurić

Priština samo traži načina kako da maltretira građane bez razloga, ponaša se antievropski i anticivilizacijski. Stalno nalaze nove načine da ometaju slobode običnih ljudi svih nacionalnosti, a posebno Srba prema kojima netrpeljivost ponovo i ne kriju.

Inače, na Kosovo i Metohiju ni ne treba sa srpskim pasošem. Nije ni trebalo, niti će trebati. Možda samo na graničnim prelazima Srbije na izlasku iz Srbije sa teritorije AP KiM prema Albaniji i Severnoj Makedoniji.

Podsećanja radi, za same prelaze koje Priština danas bez prava tretira kao granične imamo da se zahvalimo, kako Prištini, tako i tandemu Vuk Jeremić - Borko Stefanović, koji su 2011. godine dogovorili i potpisali takav sporazum o slobodi kretanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

06.08.2019 21:08

Protivmere Protivmere Protivmere Protivmere Protivmere Protivmere Protivmere

Stršljen

06.08.2019 22:13

Momak,dosta kukanja više,nego nešto i vi preduzmite.Najavili ste neke protiv mere pa od toga još ništa,zbog čega,zar ne znaš za onu zlatnu,zub za zub,oko za oko,jer od kukanja i protestnih nota nema ništa,sem muke srpskom narodu.