Počela gradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti, Brnabićeva i Vučević položili kamen temeljac

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.08.2019

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Novom Sadu danas počinje izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti, a kamen temeljac su položili predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i gradonačelnih Novog Sada Miloš Vučevićem.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Ana Brnabić sa pripadnicima slage bezbednosti

Stanovi se grade u novosadskom naselju Jugovićevo, a postavljanju kamena temeljca prisustvuju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar odbrane Aleksandar Vulin i predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović.


U prvoj fazi, biće izgrađeno 548 stanova, u koje će, prema najavama, pripadnici policije, vojske, BIA i ostalih službi bezbednosti, početi da se useljavaju krajem 2020. godine. 

Cena po kojoj će stanove moći da kupe je 500 evra po kvadratu, bez PDV-a

U drugoj fazi, biće izgrađeno 1.472 stana.


Izgradnja stanova u Novom Sadu deo je projekta koji je proglašen za projekat od nacionalnog značaja.


U okviru prve faze projekta stanovi će, pored Novog Sada biti izgrađeni i u Vranju, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu i Sremskoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ela

07.08.2019 17:54

Neka je sa srecom!

saran

08.08.2019 04:59

Kada se zavrse stanovi za bezbednjake, treba nastaviti sa izgradnjom ovakvih stanova za prosvetare, medicinske radnike,.... pokreće se građevinska industrija a radnici osećaju da država brine o njima.