Mirković o divljanju Đilasovih huligana: Nasilju nema mesta u Srbiji

Autor: Tanjug

Vesti

11.08.2019

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da je sinoćni napad na Predsedništvo nastavak nasilja koje sprovode takozvani studenti "kojima šefuju i koje finansiraju Ðilas, Jeremić, Ovradović i Bastać" uz poruku da nasilju i takvom ponašanju nema mesta bilo gde u Srbiji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Najnovije divljanje Ðilasovih plaćenika, sakrivenih iza nekakve organizacije nebuloznog imena "1 od 5 miliona", jer realno predstavljaju manje od pet odsto građana Srbije, novi su dokaz da sem mržnje, nasilja, huliganskog ponašanja nemaju šta drugo ni da ponude, a ni da urade - ističe Mirković, saopštio je Gradski odbor SNS.

Mirković poručuje da svi oni moraju da shvate da Beograd više nije privatna firma Dragana Ðilasa i da Srbija nije više zemlja u kojoj režim demokratske stranke može da radi šta hoće, krade koliko hoće i da, kkao kaže, političke neistomišljenike ubija na ulici samo zato što im se može, kao što je bilo u slučaju pokojnog Ranka Panića.

- Pozivam ih još jednom da prestanu sa napadima i fizičkim razračunavanjem sa svakim ko ne podržava Ðilasa, Jeremića i Obradovića, jer nasilju i takvom ponašanju nema mesta ni u Beogradu niti bilo gde u Srbiji - istakao je Mirković.

 

 

On navodi da su vešala, upad sa motornom testerom u RTS, pozivanje da se kamionom zgaze policajci, napadi na radnike Gradske čistoće, kao i sinoćni napad na Predsedništvo "slika i prilika politike mržnje propalog SzS-a i krajnje vreme je da se sa tim prestane".

- U redu je imati drugačije mišljenje, ali je apsolutno nedopustivo da agresivna manjina teroriše i napada svakog ko ne misli kao oni i to čine bukvalno svuda i na svakom mestu - ističe Mirković.

On poručuje da će "izbori koji nam predstoje pokazati da svi rezultati koje su postigli gradska i republička vlast na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem su od interesa svim građanima i naša ubedljiva pobeda biće najbolji odgovor Ðilasu, Jeremiću, Obradoviću i njihovim poltronima na kontinuriano nasilje i mržnju koju sprovode mesecima unazad".
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Aca

11.08.2019 15:14

Stop nasilju.

Aleksandar

11.08.2019 15:19

Kulturna i pristojna Srbija pobedice Djilasovu huligansku bandu.

Aco

11.08.2019 15:20

U Srbiji nema mesta nasilnoj Djilasovoj politici.

ceca

11.08.2019 15:24

Srbija ne podrzava nasilje.