(VIDEO) SKANDALOZNO! Ramuš Haradinaj pucao iz "kalašnjikova" u Dečanima!

Autor: informer.rs

Vesti

12.08.2019

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ramuš Haradinaj viđen je pre izvesnog vremena na zabavi u opštini Dečani na kojoj je pucao iz automatske puške!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

Prema pisanju portal Lajmi.net, a kako prenosi kosovo-online.com događaj na kojem je Haradinaj pucao iz kalašnjikova, desio se 16. juna ove godine, a osim njega iz puške je pucao i njegov brat Daut Haradinaj.

Prema tek sada objavljenim nekim detaljima šenlučenja braće Haradinaj, neimenovani izvor prištinskog portala rekao je da je tokom slavlja ispaljeno "na hiljade metaka" i da je većina oružja koje je korišćeno "bila ilegalnog porekla".

Na snimcima na portalu Lajmi.net se vidi kako jedna osoba puca iz automatske puške AK47, a niko od osoba koje su pucale nisu privedene, navodi Lajmi.net.

Ranije je dosadašnji premijer Haradinaj u Skupštini reagovao na optužbe kada je njegov savetnik Dardan Gaši bio optužen "za šenlučenje".

- Tradicija pucanja kod Albanca postoji od kada pamtim. Ima ovde ljudi koji nisu prisustvovali ovakvim situacijama. Potpuno se slažem da to nije u skladu sa zakonom. Svi znamo kako je za Novu godinu ili kada su svadbe. Slažem se da ova interpelacija treba da bude poruka i napomena da se uspostave kriterijumi za ubuduće - rekao je Haradinaj u januaru 2018.

KFOR se još uvek nije oglasio povodom incidenta koji su izazvali Ramuš i Daut Haradinaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading