Otkrivamo: Legijine "Beretke" eliminisale Slobu i Đinđića

Autor: Republika

Vesti

12.08.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Đinđić ubijen je 12. marta 2003, a ja sam uhapšen godinu dana ranije 14. marta 2002. Mojim hapšenjem eliminisan sam iz vlade Zorana Đinđića kao potpredsednik, član Saveta za nacionalnu bezbednost, predsednik odbora za odbranu i bezbednost u Skupštini SRJ, dok je 12. marta Zoran eliminisan iz života kao predsednik Vlade Srbije, i to nešto govori, zar ne? Mene su uhapsili pripadnici bezbednosti VJ, na čijem je čelu bio čovek koji sarađuje sa "Crvenim beretkama", a Đinđića su likvidirali pripadnici "Crvenih beretki", ističe general Momčilo Perišić u razgovoru za Srpski telegraf.

Milošević / Legija / Đinđić

Samo u Srpskom telegrafu, informacije kojih nema u drugim medijima!

Jedini dnevni list čiji tiraž raste! 

Miloševića su hapsili ljudi iz JSO, koji su Đinđića ubili 12. marta 2003. Mene su uhapsili pripadnici bezbednosti VJ, na čijem je čelu bio čovek koji sarađuje sa "Crvenim beretkama" ističe general Momčilo Perišić u serijalu intervjua za naš list.

Kako su lidera PSG Sergeja Trifunovića uhvatili saobraćajci u bahatoj vožnji bez vozačke dozvole i kako je njegov saradnik, inače gradski odbornik grada Beograda Pavle Grbović na Tviteru pozvao da se polome glave i rebra svima koji podržavaju Aleksandra Vučića, što je njegov šef podržao i retvitovao?

Bruka i sramota! Kako je Ramuš uz brata Dauta ispalio na hiljade metaka slaveći oslobađanje opština Peć i Dečani od Srba? 

Kosovska policija bez reči gleda šenlučenje braće Haradinaj!

Šta je izjavila hrabra novinarka Gordana Uzelac za Srpski telegraf povodom brutalnih uvreda i pretnji batinama od strane lidera i učesnika opozicionih protesta?

Predsednik države poručio je da ne želi scene iz Pariza, te da će ubuduće zgradu Predsedništva spolja obezbeđivati samo žene pripadnice Vojske Srbije.

Poklanjamo vaš omiljeni magazin "Rijaliti"!

Odgovore na ova, kao i mnoga druga pitanja čitajte u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika!

Foto: Srpski telegraf
Srpski telegraf 13. avgust 2019.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading