Lideri opozicije opet uhvaćeni u bahaćenju! Džipom blokirali ulaz u stambenu zgradu, a onda su ugledali policiju i počela je drama

Autor:

Vesti

17.08.2019

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri Saveza za Srbiju još jednom su pokazali da za zakone i propise ne mare, pa se shodno tome bahato parkiraju kad god im se ukaže prilika za to.

Naime, lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas, član opštinskog veća na Starom gradu

RepublikaFoto: printscreen

i generalni sekretar Stranke slobode i pravde Vuk Vučurović dovezli su se do jedno beogradskog restorana gde su skupoceni džip parkirali na nedozboljeno mesto, tačno preko puta restorana u Ulici cara Nikolaja.

Tako su besnim automobilom blokirali ulaz u stambenu zgradu.

Nezadovoljni stanari prijavili su da je neko vozilo blokiralo njihov ulaz. Na lice mesta izašla je ekipa Komunalne policije i "Parking servisa", a tada je počela drama. 

Kada su videli da se radnici "Parkig servisa" spremaju da im odnesu automobil, iz restorana su istrčali Vuk Vučurević i Branko Miljuš, i počeli da se raspravljaju sa organima reda.

Foto: printscreen

Odgovornost za vožnju preuzeo je Vučurević.

Inače, Đilas je poznat i po skupocenom voznom parku na kojem bi mu mnogi pozavideli. A sličnim se mogu pohvaliti i njegovi saradnici.

Međutim, kako se saznaje, zvanični vlasnik luksuznih automobila u kojima se voze Đilas i njegovi saradnici je "rent a car" agencija, a na taj način mnogi od njih uspešno izbegavaju plaćanje poreza.

RepublikaFoto: printscreen

- Ukoliko se vozilo uveze na ime "rent a car" agencije ne plaća se carina i porez. Na taj način uštedi se 15 do 20 hiljada evra po automobilu. Sve je to novac koji bi išao državi - kaže izvor i dodaje:

Foto: printscreen

- Agencija za "rent a car" uveze auto sa privatnim parama, ne plati carinu ili porez, formalno vodi automobil na placu kao da nije iznajmljen a vlasnici ih voze po gradu. I još povećavaju troškove na svojim firmama i smanjuju dobit, odnosno porez - ističe.

Kako se saznaje, u ovom slučaju, vlasnik agencije koja iznajmljuje automobile Draganu Đilasu i njegovim saradnicima je Nenad Gojković.

Ovo nije prvi ovakav incident. Dragan Đilas bio je akter nepropisnog parkiranja i prošle godine, kada je sa devojkom izašao iz luksuznog vozila, a džip ostavio na mestu na kojem je parking zabranjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Ceca91

17.08.2019 12:51

Đilas pokazao ko je i sta je... Pokrao drzavu dok je bio na vlasti i sad se bahati sa skupim stvarima i automobilima.

Željko85

17.08.2019 12:52

Pa koliko to džipova ima tajkun Đilas? Izgleda da ima po jedan za svaki dan da se bahati po Beogradu.

Joxa

17.08.2019 12:54

Čovek je tako parkirao da zaklanja prolaz i restoranu, i zgradi, i ulici. Za to priznajem treba imati talenta, retko ko je ovako bahat.

Biljana

17.08.2019 13:00

Pa šta se može očekvati od lidera opozicije sem bahaćenja, kršenja Zakona i suprostavljanja agrešivnošću kada nadležni državni organi intervenišu.