(VIDEO) Jovo Bakić: Na izborima nećemo pobediti! Pobeda će biti kad predstavnici vlasti budu "plivali" po Savi i Dunavu

Autor: Republika

Vesti

18.08.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sociolog i istaknuti opozicionar, jedan od učesnika protesta koji organizuje Savez za Srbiju Jovo Bakić, a koji je pozivao svoje saborce da okupiraju zgradu RTS-a "dugim cevima", ovaj put je otišao korak dalje rekavši da će pobeda opozicije biti kada prestavnici vlasti budu "plivali" po Dunavu i Savi.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Jovo Bakić

Na tribini u kojoj su učestvovali organizatori protesta i SzS, Dragan Đilas, Vladimir Gajić, Srđan Aleksić, Zoran Lutovac i Dobrica Veselinović, Bakić je svojim pozivom na nasilje izazvao opštu euforiju i oduševljenje kod svih učesnika skupa i prisutnih pristalica u publici.

Na pitanje moderatora tribine kako bi izgledala pobeda opozicije Jovo Bakić je odgovorio - pobeda bi bila kada bih video kako plivaju po Savi i Dunavu. To bi bila pobeda. Dakle, i neće biti pobede bez njihovog plivanja. To je nešto što treba da shvatimo, jer ovde sigurno izbornim listićima neće biti pobede.

Bakić je u svojoj izjavi priznao da opozicija ne može da pobedi na izborima, pa je izgleda nasilje jedini način da se osvoji vlast.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
ceca

18.08.2019 08:10

Jovo Bakic nece nikad pobediti na izborima

ceca

18.08.2019 08:12

Bakic smatra da jedino nasiljem moze da osvoji vlast.

Aleksandra

18.08.2019 08:26

Imanentno predstavnicima opozicije, sve sto od njh mozemo da cujemo jesu pretnje i pozivanje na nasilje. Ova izjava je jos jedna u nizu koju treba sankcionisati

Anja

18.08.2019 08:37

Sa takvim stavom sa i bez današnje vlasti je vi svakako nećete preuzeti.