(FOTO) Vesić: Lažna vest televizije N1 da je SZS napustio razgovore, Zelenović sedi preko puta mene

Autor:

Vesti

19.08.2019

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danšnja tema pregovora između predstavnika vlasti i opozicije bila je "stanje u medijima". Televizija N1 izveštavajući sa ovog skupa navela je da je deo SZS napustio razgovore jer su predstavnici vlasti "banalizovali diskusiju". Međutim, sa sastanka dolaze drugačije slike koje govore da se na pregovorima događa nešto sasvim suprotno.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

Zamenik gradonačelnika Goran vesić, koji prisustvuje ovim razgovorima, oglasio se na svom Fejsbuk profilu. Naime, kako je Vesić napisao, ono što je televizija N1 objavila tokom dana predstavlja lažnu vest jer predsedavajući SZS, Nebojša Zelenović, sedi preko puta njega.

- Ovo je klasični primer lažne vesti koje su manir N1. Objavili su da je Savez za Srbiju napustio razgovore, a preko puta mene sedi predsedavajući Saveza sa Srbiju Nebojša Zelenović sa sve Lutovcem. Ili je Đilas smenio Zelenovića jer još sedi na sastanku ili Jugoslav Ćosić unapred zna šta će da se dogodi. I posle kažu da su objektivni - napisao je Goran Vesić.

Ovakavo izveštavanje televizije N1, koja svojom medijskom politikom predstavlja glasilo opozicije,  prevashodno Dragana Đilasa, pokazuje da nekim opozicionim liderima nije stalo do razgovora. Suočeni sa politikom koja nema uporište u narodu, jedini politički manevar koji je ostao SZS jeste miniranje celokupnog političkog procesa i destabilizacija institucija kako bi se stvorio haos u Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Aleksandar

19.08.2019 12:19

N1 namerno objavljuje dezinformacije.

Aco

19.08.2019 12:20

Nista novo od N1 samo manipulisu.

Tina

19.08.2019 18:15

N1 se samo lazima sluzi!

Petko

19.08.2019 19:26

N1 laze non-stop...sram ih bilo...!