(FOTO) Prošli smo novim auto-putem, ovo su utisci prvih vozača...

Autor:

Vesti

20.08.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf prošpartao je juče, prvog dana nakon otvaranja, novim auto-putem Miloš Veliki. Videli smo veliki broj vozila, mada one prave gužve nije bilo. Neki su odlučili da se provozaju iz čiste radoznalosti, dok ne počne naplata putarine (1. septembra), drugi da bi izbegli Ibarsku magistralu, treći da bi prekratili put i uživali u komfornoj i bezbednoj vožnji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sve je spremno za vozače

Od otvaranja u nedelju uveče do juče ujutru auto-putem je prošlo čak 4.200 vozila.

Radisav Savković (68) iz Čačka se zaputio ka Beogradu

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Ovaj put je u ravni sa najmodernijim svetskim auto-putevima, kakve možete videti u Austriji i Nemačkoj. Uverio sam se rođenim očima. Od Čačka do Beograda stiže se bez problema i za manje od sat vremena. Hvala bogu da i mi jednom imamo nešto ovako lepo i korisno - kaže Radisav.

Ljuba Stančić (39) sa porodicom se vraćala sa odmora iz Crne Gore

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Auto-put je prva liga, jedva smo čekali da vidimo kako izgleda vožnja. Putujemo iz Herceg Novog ka Subotici. Kroz Crnu Goru put je kao kroz iglene uši, što se kaže, a ovaj naš Miloš Veliki prava je uživancija - oduševljena je Ljuba.

Kamiondžija Zoran Kolanov (58) deli mišljenje:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Put je fenomenalan. Izgradnjom su izbegnuti usko grlo i Ibarska magistrala. Pribojavam se da će biti problem tamo kod Obrenovca, jutros je bila kolona tri kilometra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading