Oštra reakcija Ivice Dačića na bolestan napad u Kninu!

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

22.08.2019

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ovo što se desilo u Uzdolju kod Knina je, nažalost, rezultat dugogodišnjeg flerta aktuelne hrvatske vlasti sa ustaštvom i veličanja zločina nad Srbima - kaže za "Novosti" prvi potpredsednik vlade i šef diplomatije Ivica Dačić.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ivica Dačić

- Kad praktično legalizuješ poklič "za dom spremni", proteraš ćirilicu, a Srbe ostaviš bez struje i to u rodnom kraju svog "znastvenika" Nikole Tesle, onda postaje prirodno da razulareni huligani upadnu u kafić i počnu da tuku čak i decu samo zato što gledaju Zvezdu. Žalosno je gledati posrnuće hrvatskog društva i Evrope koja to ćutke posmatra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

22.08.2019 14:00

Nisi ti Dačiću odrastao u ustašiji pa ne znaš da su oni zadojeni od rođenja mržnjom prema srbima i pravoslavlju.Đaba protestvovanje,nego vratite,a ne da ugošćavate hrvate po Srbiji i još im platite gostovanja.To je zlo iz decenije u deceniju koje se ne može iskoreniti.