Vesić: Đilas bi i kolegijume svoje privatne firme držao u državnim prostorijama

Autor:

Vesti

23.08.2019

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicione stranke danas imaju sastanak u prostorijama beogradske opštine Stari grad. Sve bi to bilo korektno, da se lideri opozicije nisu na prošlom sastanku protivili korišćenju državnih resursa u političke svrhe. Dakle, kad SZS kao politička stranka treba da drži sastanak u državnoj ustanovi to je u redu, ali kada su u pitanju druge stranke to ne valja?

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Savez za Srbiju

Povodom ovog sastanka opozicije oglasio se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, a njegovu reakciju prenosimo u celosti:

- Sastanak opozicije u prostorijama lokalne samouprave!? Koliko se sećam na prethodnim sastancima na Fakultetu političkih nauka jedan od najvažnijih zahteva ove iste opozicije je bio da se ne dozvoli državnim funkcionerima da obavljaju političke aktivnosti na državnim funkcijama, odnosno da se ne koriste državni resursi u političkim aktivnostima.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

Čak su Vladimira Orlića i mene neki novinari pitali kojim kolima smo došli na Fakultet političkih nauka pa nisu bili mnogo srećni kada se ispostavilo da smo došli privatnim automobilima.

Šta je sastanak opozicionih lidera zgradi opštine Stari Grad nego korišćenje državnih resursa u stranačke svrhe? Naravno, novinari koji su nama postavljali pitanja njih neće ni smeti to da pitaju. Ali to je Dragan Đilas. On bi i kolegijume svoje privatne firme držao u državnim prostorijama. Ali tako Đilas razume politiku da sve pripada njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Sasa

23.08.2019 15:58

Njihovo ponasanje govori vise od hiljadu reci.

sasa

23.08.2019 22:27

@Sasa - Opozicija je dno

Simonida

23.08.2019 16:11

Na sve nacine Djilas zeli da privuce paznju na sebe a uz to da iskoristi drzavno. I sirce je slatko kad je dzabe.

Mija

23.08.2019 16:12

Djilas je ocigledno veliki materijalista.Zbog njegovog neodgovornog ponasanja,srbija je bila pred bankrotom,da nije Predsednik Aleksandar dosao na vlast,jos uvek bi smo trpeli teror Borisa Tadica i ostlaih bahatih opozicionara.