(VIDEO) HIT INTERVJU SAMO U SRPSKOM TELEGRAFU! Bora Drljača o političkim temama: Trampa sam upoznao u srpskoj kafani

Autor:

Vesti

23.08.2019

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač Bora Drljača u ekskluzivnom intervjuu za Srpski telegraf govorio je i političkim temama i otkrio mnogobrojne stvari koje će, u to smo uvereni, šokirati Srbiju.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Bora Drljača u našoj redakciji

Jedna od stvari koja će svakako "eksplodirati" u domaćoj javnosti je tvrdnja Drljače da je imao priliku da upozna predsednika SAD Donalda Trampa. Doduše mnogo pre nego što će Tramp postati šef Bele kuće, tačnije u vremenu kada je sadašnji prvi čovek SAD bio samo "biznismes".

- Tramp je nekada bio veliki biznismen kada sam ja pevao u Njujorku, tamo su bile naše kafane. Kada sam pevao u Bruklinu, upoznao sam ga, njega je obezbeđenje dovezlo do te srpske kafane. Bio sam i na inauguraciji Roda Blagojevića kada je došao sa Obamom, tamo smo se slikali, tražio sam te slike, ali nisam mogao da ih nađem - naveo je Drljača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Putin i Jeljcin

Drljača nam je izneo bezbednosno opasne informacije koje do sada nije pričao, ali je ovog puta za Srpski telegraf otkrio dugo čuvanu tajnu Vladimira Putina.

- Sve najbolje mislim o Putinu. Da je on bio umesto Jeljcina, ne bi dao da nas bombarduju. On je od Rusije napravio čudo. Jeljcin je pijanac običan, kakav je to predsednik Rusije koji je prdeo pred Klintonom. Ja znam da je Putin bio i agent, da je otišao kod Jeljcina, stavio pištolj na sto i rekao mu da preda vlast da ne bi otišlo u đavola sve.

Apsolutno podržavam Vučića!

Bora se osvrnuo i na aktuelne političke teme i dao podršku predsedniku Vučiću u rešavanju kosovskog pitanja, kao i podršku i divljenje za sve ono što on radi za našu državu.
- Apsolutno podržavam Aleksandra Vučića i divim mu se. Lično ga poznajem, kao i njegove roditelje i porodicu. Pričao sam sa njegovim ocem, koji mi je rekao da ga viđa koliko i ja na televiziji koliko je zauzet. On je danas na otvaranju auto-puta, sutra u Njujorku. Kako sve stiže, nemam pojma. On je čovek fenomen. I sve ovo što radi svaka mu čast, i fabrike nove vidim i puteve i oko Kosova. Sve što radi apsolutno podržavam, kao i politiku usmerenu na rešavanje kosovskog problema.

Inače, u vikend izdanju Srpskog telegrafa i na portalu Republika.rs moćićete da čitate i drugi deo intervjua sa Drljačom, u kome je legendarni pevač govorio o ženama, estradi ali i brojnim drugim temama iz svakodnevnice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading