Palma oštro: Pet ministara ne zaslužuje ni kafu u vladi

Autor: Tanjug

Vesti

25.08.2019

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U vladi sedi najmanje pet minstara koj ne zaslužuju ni kafu u njoj da popiju", izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Dragan Marković Palma

- To ću da kažem i u Skupštini Srbije i da ih pitam - dokle ćete da se krijete iza nekog drugog, šta ste uradili, šta piše u vašem izvestaju o radu - rekao je Markovć za "Novosti".

Upitan na koje ministre misli, on je rekao: "Mislim na koga mislim. Neko voli da se kinđuri i da se slika".

Na konstataciju da je, kad se pomene slikanje, asocijacija ministarka Zorana Mihajlović, Marković kaže da ne misli na nju i ističe da ona ima "muški" rezultat.

Povodom najave bojkota izbora od strane opozicije, Marković kaže da njima nije problem vlast ni Aleksandar Vučić, već da se međusobno ucenjuju.

 

 

- Opozicicija van parlamenta ucenjuje partije u parlamentu da izađu iz Skupštine. Oni to moraju da prihvate jer ne mogu da pređu cenzus sami. I tako sve ukrug. Najveći problem kod njih je ko će pod kojim brojem na listi, jer se mandati dodeljuju po redosledu - rekao je on.

Na pitanje da li bi, ukoliko predsednica vlade Ana Brnabić ponovo bude kandidat za premijerku, glasao za nju, Marković kaže da ne razmišlja o tome dodajući da misli da premijer treba da bude Ivica Dačić.

Govoreći o rešenju za Kosovo, Marković kaže da je za njega prihvatljivo ono koje je u interesu Srbije i da je siguran da "Vučić neće zloupotrebiti interes" te da je najvažnija bezbednost Srba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading