Jovanov: Niko brže nije napunio džepove od Ðilasa

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

30.08.2019

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni u Srednjem veku, ni u novo doba, nije bilo osobe koja je napunila džepove narodnim parama brže i više od predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, izjavio je večeras potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov povodom kritika Ðilasa na račun vlasti.

RepublikaFoto: Tanjug/A. PAP/D.GOLL
Đilas (okvir) / Jovanov

- On je svojim organizovanim poduhvatom sebe upisao, ne samo u istorijske čitanke i udžbenike, već i u Ginisovu knjigu rekorda. Teško je pronaći primer osobe, koja je poverenje građana tako brutalno zloupotrebila i koja je tako bahato, proračunato, organizovano i planski, trpala u svoje džepove milione evra, čak i u periodu kada je država bila u ekonomskoj krizi i kada je narod ostajao bez posla i egzistencije - poručio je Jovanov u saopštenju.

Koliko se Đilas pogubio u panici i histeriji, pokazuje, kako navodi Jovanov, i to što se predstavlja kao žrtva nekakvog političkog progona, "zaboravljajući da je o njegovim sumnjivim poslovima pisala i pokojna Verica Barać još 2011. godine". 

- Nije valjda da je i tada, onako moćan, bogat i silan bio proganjan?! Naravno da nije, ali je konačno došlo vreme da se ti poslovi ispitaju i istraže i da se objasni kako neko, gotovo bez banke u džepu za devet godina vlasti postane multimilioner u evrima. Najzad, jednu stvar bahati tajkun nikako Đilas ne može da shvati. Prošlo je vreme kada je on postavljao pitanja. Došlo je vreme da odgovara - smatra Jovanov.

Đilas je ranije danas na osnivanju Inicijativnog odbora stranke u Kruševcu rekao da je vlast Vučića, koga je uporedio sa "srednjevekovnim gospodarom", pokrenula novu seobu naroda i da mora biti demontirana kako bi se zaustavilo uništavanje Srbije, objavljeno je na sajtu te stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Acika

30.08.2019 20:56

Koja je prevara ovaj Đilas!

Tanjica

30.08.2019 21:39

Nadamo se da ce konacno sve Djilasove protivzakonite radnje biti otkrivene.

Jana

30.08.2019 21:43

Sramota sto je Djilas uzimao od naroda da bi trpao u svoje dzepove ,on je sebe obezbedio za ceo život ,i sta hoce sad da Jos uzima malo mu ,epa nece moci !

Petko

30.08.2019 21:48

Barem u necemu da Djilas "pobedi"...za levu ruku desni dzep je doktor...!