U KLINČU! Skot odbrusio hejterima sa Tvitera: Hranili su me govnima, ali to je moj posao!

Autor:

Vesti

06.09.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hranili su me govnima, terali dođavola, ali sve je to deo mog posla, rekao je Kajl Skot, američki ambasador u Srbiji, navodeći šta su mu sve poručivali građani Srbije na njegovom Tviter profilu.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Kajl Skot

Tokom obraćanja na digitalnom samitu koji je održan juče u Beogradu, Skot je govorio o svojim iskustvima koja je imao otkako je otvorio nalog na Tviteru.

Američki diplomata zahvalio se hejterima, koji su mu, kaže, govorili svakakve stvari na mreži.

- Čitajući moje poruke, posredno su pratili i politiku SAD - objasnio je ambasador.

U ironičnom tonu, Skot je pobrojao razne savete koje su mu građani davali vezano za njegovu karijeru. Kako je naveo, predlagali su mu mesta na koja treba da ode, šta treba da radi i šta treba da jede... Skot je ovim rečima, na duhovit način, najavio citiranje uvreda koje su mi stizale ispod njegovih objava na Tviteru.

Mnogi veruju da je mržnja prema Americi dobar posao jer se svakodnevno bombarduju lažima o Americi

- "Jedi, bre, govna, uzmite mu 20 litara krvi" (komentar ispod fotografije na kojoj se vidi da dobrovoljno daje krv). "Idi kući, umri, idi u 3 p. m.", opsovali su mi majku i napisali kako treba da izgledam (fotografija na kojoj su mu docrtali brkove). Za ovo vreme, koliko sam na tviteru, moja koža je postala tvrđa od sedla - rekao je Skot.

SAVETA NIKAD DOSTA

Ljudima koju su i na ovakav način komentarisali tvitove američki ambasador je odgovorio porukom zahvalnosti.

- Svim hejterima hvala što ste našli vremena da me psujete, rekli da idem dođavola, da idem u Arizonu. Hvala što ste našli vremena da pročitate moje poruke. Moj posao je da osiguram da čujete poziciju vlade Amerike - naglasio je Skot.

Srbija nije osnovana u eri Miloševića, a Srbi nisu uvek bili zločinci, nisu uvek bili ni žrtve

Ocenjujući da su poruke koje je dobijao indikacija realnosti u Srbiji, Skot je naveo da su sećanja iz devedesetih još sveža, kao i da javnost svakodnevno bombarduje informacijama protiv Sjedinjenih Američkih Država. Skot je potom istakao da je na društvenim mrežama pokušao da govori o problemima i da preko njih istakne ono što tradicionalni mediji izostavljaju, ali i da na taj način dobije povratnu informaciju.

Ovo su poruke koje je dobio Skot

  • Jedi, bre, govna
  • Uzmite mu 20 litara krvi
  • Idi kući
  • Umri
  • Idi u 3 p. m.
  • Na fotografijama mu crtali brkove

- Nije moj posao da me vole, već da predstavljam SAD u Srbiji i da naša poruka može da se čuje. Nije to uvek jednostavno. Mnogi u Srbiji veruju da je mržnja prema Americi dobar posao jer se svakodnevno bombarduju lažima koje se tiču Amerike, Zapada i EU. Ne mislim da to čini uslugu inteligenciji srpskog naroda, a zbog toga se mi suočavamo sa raznim izazovima - ističe Skot.

IZAZOVI NA SVE STRANE

Među izazovima je naveo da nekada treba preneti "komplikovanu poruku koja se suprotstavlja eliti".

Govoreći o odnosima Srbije i Amerike, američki ambasador kaže da oseća da je ta priča uvek nedovršena.

Otkako sam na Tviteru, moja koža je postala tvrđa od sedla

- Odnos Amerike i Srbije nije počeo devedesetih, Srbija nije osnovana u eri Miloševića, te da treba podsetiti Srbe na širu sliku. Dve zemlje imaju duboku i ponosnu istoriju, što zajedničku, što pojedinačnu. Srbi nisu uvek bili zločinci, nisu uvek bili ni žrtve - rekao je Skot.

Lična karta

  • rođen 1957.
  • Karijerni diplomata u klasi ministra savetnika
  • Diplomirao na Državnom univerzitetu Arizone 1979.
  • Govori srpski, ruski, italijanski, mađarski, hebrejski, nemački i francuski jezik
  • Oženjen, otac dvoje dece
  • Brojka
  • 15. septembar 2015.
  • Barak Obama imenovao je Skota za ambasadora SAD u Srbiji

Ukazujući na važnost i ulogu Srbije u svetu, Skot je predstavio video "Vi ste svet", koji se emituje u različitim medijima, a reč je o kampanji koja za cilj ima unapređenje odnosa Srbije i SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

06.09.2019 07:16

Malo su te nahranili gov*ima koliko si zaslužio.