SAZNAJEMO: Kako je PUKLA TIKVA između Jankovića i Đilasa!

Autor: Borko KAŠANSKI

Vesti

15.09.2017

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Janković tražio je od Dragana Đilasa i Milana Beka pare da finansira svoj Pokret slobodnih građana (PSG), ali su ga obojica glatko odbili. Kako saznaje Srpski telegraf, iz izvora bliskih pokretu bivšeg zaštitnika, sa Đilasom se sreo u vikendici u Vojvodini, a imao je susret i sa Bekom, međutim, obojica su ga otkačila.

RepublikaFoto: Tanjug
Susret iz kojeg nije proizašlo ništa: Saša Janković (levo) i Dragan Đilas

Janković je zbog svoje izražene sujete ovo odbijanje teško podneo, pa je sada to glavni kamen spoticanja u razgovorima da bivši gradonačelnik Đilas bude zajednički kandidat PSG i Vuka Jeremića.

S druge strane, Janković ima velikih problema i unutar pokreta, s obzirom na to da ga napušta sve više osnivača i do jučerašnjih saradnika. Kako saznajemo, nakon Nikole Koja, Biljane Lukić, akademika Dušana Teodorovića i Dude Ivkovića, PSG bi uskoro mogao da napusti i Ratko Božović, koji više i ne krije nezadovoljstvo načinom na koji pokret funkcioniše.

Jedna od stvari koje nezadovoljni članovi PSG zameraju Jankoviću je i to što se njegova supruga sve više pojavljuje na sastancima i učestvuje u razgovorima sa potencijalnim političkim saveznicima. Kako kažu, lider pokreta praktično ju je, ne konsultujući se ni sa kim, promovisao u partnera u vođenju PSG.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
nikolas

15.09.2017 11:11

Soros nije podelio na jednake talove.Pa Sale Prangija otkazao saradnju.Radije bi da se glisira.

vladana

15.09.2017 11:12

U opoziciji sve se vrti oko novca!

tara

15.09.2017 11:12

Jankovicu nikom ne trebas

Nataša

15.09.2017 11:13

Pa niko nije lud, da u bilo kom smislu sarađuje sa Jankovićem.