Čitajte u Srpskom telegrafu: Gru predosetio svoju smrt

Autor:

Vesti

09.09.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je juče oko 15.20 tokom kajtinga na Dunavu! On je stradao nedaleko od Nautičkog kluba Zemun pošto je pao u vodu. Gru je gotovo predosećao svoju smrt jer je govorio: "Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš".

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Dalibor Andonov Gru

Dalibor Andonov Gru je bio jedan od osnivača rep scene u Srbiji, a poznat je po hitovima "Andrenalin Džanki", "Pica vegetarijana", "Petak"... Gru na javnoj sceni nije ostao upamćen po skandalima, živeo je miran porodičan život i gajio veliku ljubav prema ekstremnim sportovima. Iza njega ostala je supruga Danica i dva sina. Celokupna javnost u Srbiji ostala je zatečena ovim tragičnim događajem.

Velika pobeda! Tužioci koji su se družili sa dilerima idu na Etički komitet.

Nakon što je Srpski telegraf detaljno dokumentovao fotografijama, i pisao o tužiocima koji su se na proslavi rođendana Stanislava Dukića družili sa ljudima iz kriminalnog miljea, Etički komitet Državnog veća tužilaca raspravljaće o njima na posebnoj sednici nako što je objavljen tekst u našim novinama. 

Ovo je velika pobeda javnog interesa jer Tužilaštvo predstavlja vitalnu institiuciju u jednom društvu, i bez njihove nezavisnosti i integriteta, zadovoljenje pravde bilo bi onemogućeno.

Plejmejker srpske reprezentacije pokazao je neverovatnu hrabrost i borbeni duh. Nakon što je u Kini, gde se odigrava svetsko prvenstvo u košarci, primio vest da mu je preminula majka, Vasa Micić je odlučio da ostane sa svojim saigračima i ne napusti reprezentaciju.  Ovo je potez dostojan divljenja koji pokazuje emotivnu čvrstinu našeg igrača.

Za naše drage čitaoce samo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak Rijaliti, gde možete saznati sve o učesnicima rijaliti programa.

U ovom dodatku pročitajte kako je Dalila uz pomoć crne magije pokušala da razdvoji svog muža od majke.

Sve ove informacije kao i još puno zanimljivih priča možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, dodatku Rijaliti, kao i na prtalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana štampanog izdanja Srpskog telegrafa za 10. 9. 2019.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading