Jugović: Srbija nije banana država, uprkos činjenici da ima banana opoziciju

Autor:

Vesti

10.09.2019

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je lider Dveri Boško Obradović otvorio je karte, pa priznao šta stoji iza ideje o bojkotu o čemu smo već pisali, stigla je oštra reakcija iz SNS-a!

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Čelnici Srpske napredne stranke

- Srbija nije banana država, uprkos činjenici da ima banana opoziciju. Srbija je zahvaljujući Vučiću povratila svoj integritet, a opozicija se zahvaljujući Boškiću 13 pretvorila u Savez za još bogatijeg Đilasa, koji se ogadio i biračima koji su protiv aktuelne vlasti. Srbija se zahvaljujući Vučiću izborila da se smanji broj članica UN koje su priznale nezavisnost Kosova, dok je Vuk Jeremić, partner Boškića 13 u Savezu za još bogatijeg Đilasa, pored milionskih donacija iz stranih ambasada izborio da ojača kosovsku nezavisnost tražeći mišljenje MSP. Ludilo u banana opoziciji je krenulo povratkom Dragana Đilasa u politiku i završava se na proleće, nakon lokalnih i parlamentarnih izbora. Do tada rejting rijaliti zvezde Boškića 13 je u neprstanom padu, uprkos njegovim učestalim budalastim konferencijama za novinare - izjavio je član SNS Branislav Jugović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lea

10.09.2019 18:11

Lepo im je rekao!

SAFARI

10.09.2019 21:27

Ovo je uredjena drzava.