Trifunović opleo po Đilasovom savezu: Nemate ideja

Autor: Tanjug

Vesti

10.09.2019

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović kazao je da je opozicioni Savez za Srbiju (SZS) bez ikakvog plana i programa!

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Sergej Trifunović

- Kad sam isterao narod na ulice, urlali su: "Jesi normalan, šta da radimo s ljudima na ulicama?“ Nisu imali jasnu ideju tad, nemaju je ni sad - napisao je on u raspravi sa članom Narodne stranke Vladimirom Gajićem. Narodna stranka, koju vodi Vuk Jeremić, deo je SZS.

A rasprava Trifunovića i Gajića počela je u vezi sa bojkotom izbora. Najpre je glumac pitao: „Ko je proglasio 15. septembar kao deadline?“, a Gajić je odgovorio: „SZS. Posle toga, zatvaramo vrata“.

To se Trifunoviću nije dopalo, pa je odbrusio:

- Slobodno. Ja da sam hteo kroz ta vrata, davno bih ušao. Nije da ste bili loši domaćini i da niste zvali, u više navrata. Nego, nekako ne volim ultimatume. Bez obzira na to da li su jaki card holderi u pitanju. Kad su bleferi, tek je smešno.

Takođe, juče se oglasio i član DS Goran Ješić koji je na Tviteru ritvitovao post u kojem se navodi da SZS crta mete ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Coa

10.09.2019 23:09

Valjda "opleo", aman! Zaposlite nekog pismenog!

ceca

11.09.2019 06:07

Raskol u redovima opozicije je bio očekivan, jer su im prioritetni lični interesi

ceca

11.09.2019 06:08

SzS je savez bez ideja i političkog programa.

MIra

11.09.2019 06:11

A koje su tvoje ideje?