BEOGRADSKI SNS: Ðilas odličan - u pustošenju gradske kase

Autor: Tanjug

Vesti

15.09.2017

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski odbor SNS ocenio je skandaloznom izjavu predsednika DS Dragana Šutanovca da je Dragan Ðilas bio "odličan gradonačelnik", jer je sa svojim saradnicima oštetio građane za preko 960 miliona dinara.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- Za Šutanovca "odličan gradonačelnik" je čovek koji je sa svojim saradnicima opustošio gradsku kasu i ostavio deficit u budžetu od preko 20 odsto. Za Demokratsku stranku i Dragana Šutanovca dobro upravljanje gradom podrazumeva astronomske račune za mobilne telefone i marketinške usluge, kao i dug od 1,2 milijarde evra koji su Beograđanima ostavili Ðilas i DS - navedeno je u saopštenju naprednjaka.

Jedini projekti koje DS nudi Beograđanima su, navodi se, oni koje su realizovali radi lične koristi funkcionera "žutog preduzeća", poput replike Terazija na Novom Beogradu, koju su građani iz svojih džepova platili 114 miliona dinara, a nikada nije bila u funkciji. 

"Najstručniji tim" DS je rekonstruisao Bulevar kralja Aleksandra, na osnovu kog su demokrate uvećale svoje račune za 650 miliona dinara, koliko je građane Beograda koštala pomenuta rekonstrukcija, podseća SNS. 

Prema proceni Šutanovca, ta odlična vlast predvođena DS, bez ijedne dozvole podigla je Pazl grad na Banjici i oštetila građane za 30 miliona dinara. 

Građani pamte i podzemne kontejnere, koji su oštetili budžet JKP "Gradska čistoća" za 170 miliona dinara, kaže se u saopštenju i dodaje da DS građanima nema šta da ponudi ni na predstojećim beogradskim, kao ni na ranijim izborima, osim laži, mržnje, pljačkaških projekata i tajkunsko-kriminalnih investicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading